Design og identitetsutvikling

God grafisk design kan flytte fjell. Vel, kanskje ikke fjell, men det kan flytte et berg av varer gjennom god strategisk pakningsdesign, gi kundene en helt ny handleopplevelse gjennom strategisk servicedesign, gi bedriften et etterlengtet ansiktsløft og ny profil gjennom identitetsdesign. Grafisk design som virkemiddel blir stadig viktigere i kampen om å stå ut. Velkommen til en prat om design og identitetsutvikling.

Årsrapport

Oktan Oslo har bred erfaring innen konsept, design, innholdsproduksjon og publisering av årsrapporter både på papir og digitalt. Gjennom mange år har vi levert rapporter til alt fra de aller største og tyngste børsnoterte selskapene til mindre virksomheter.

Vår oppgave er, sammen med våre kunder, først og fremst sørge for at innholdet er tilpasset og strukturert slik at den blir konsis og lett forståelig. I tillegg til å gi et klart innblikk i hvordan det står til med virksomhetens økonomi, sørger vi for at din årsrapport har et tydelig og gjennomført design og kommunikasjonskonsept som presenterer helheten i virksomheten.

Les mer om årsrapporten her!

 

Eller kontakt en av våre eksperter direkte:

siv thorud klaus adde
Siv Thorud
Kreatør
Mob: 913 01 818
siv.thorud@oktan.no
Klaus Adde
Rådgiver
Mob: 911 58 973
klaus.adde@oktan.no

 

Kommentarer

Kommentarer

Jeg vil ha årsrapport
Be om et møte og få et skreddersydd
tilbud og forslag til din årsrapport.

Kontakt
Børre Thorstensen
Telefon 975 32 960
eller fyll ut skjemaet

Navn*

Firma*

E-post*

Telefon

×