Nettsider og digitale virkemidler

Responsive nettsider, landingssider, digitale magasin og kampanjer med digitale virkemidler. Reklame og kommunikasjon i digitale kanaler skal være målrettet, effektivt og kunne endres fortløpende. Få det beste ut av dagens muligheter for å nå dine kunder og ditt publikum.

universell utforming, nettsider

Utforming nettsider

Vi leverer nettsider og nettløsninger med Netflex eller WordPress publiseringsløsninger. Nettsiden blir skreddersydd til å spre ditt budskap optimalt. For å få til det, gjennomfører vi først et forprosjekt samme med deg. Her setter vi overordnet mål og setter opp nøkkelmåltall. Det gjør deg i stand til hele tiden å se om dine nettsider bidrar på den måten du ønsker.

Design nettsider

Ingen bedrifter er like, og i kommunikasjon tror vi ikke på “one-size-fits-all”.  Utseendet og funksjonen på nettsidene designes og skreddersys spesielt for deg.  Du får unike nettsider som du er alene om, og har mulighet til å legge til spesialløsninger og ønsker på en rask og enkel måte. Dersom du har endel av kjøpstrakten din på nettsidene, kan vi hjelpe deg å få bedre konvertering. Designet kodes for hånd i CSS og HTML.

Publiseringssystem (CMS)

Som publiseringssystem bruker vi anerkjente løsninger. Dette sikrer hyppige oppdateringer. Vi leverer oftest på Netflex-plattformen eller WordPress sin løsning, Har du et sterkt ønske om en annen PHP-basert publiseringsløsning kan vi hjelpe deg med det også.

Netflex er en ekstremt sikker og brukervennlig plattform med mange muligheter og fokus på enkelhet i administrasjon og vedlikehold av websiden, samt gode muligheter for vekst og utvidelse.  Som bruker har du tilgang til alle stilark, maler og javascript dersom man ønsker dette. Alt kan vedlikeholdes og endres direkte i nettleseren, og man kan i utgangspunktet bruke hvilken som helst slags leverandør for å gjøre tekniske endringer på nettsidene.

Fleksibiliteten og hurtigheten i Netflex og WordPress tiltaler oss. Det gode med open source programvare er at nesten uansett hvilken utfordring man står ovenfor, så er det noen som har stått overfor den samme. Med open source kildekode kan man stå på skuldrene til de som har taklet utfordringene før.

Nettbutikk

Oktan Oslo leverer små og mellomstore nettbutikker på Netflex-plattformen. Vi kan stå for hele leveransen fra innsikt og ux til markedsføring og drift av nettbutikkene. Vi har bred erfaring med integrasjoner og flere typer betalingstjenester.

Analyse av nettstedstrafikk

Vi setter alltid opp Google Analytics, slik at du kan lære hva som driver trafikk til nettsiden din, og hva de er interessert i når de besøker deg. Siden nettstedet ditt er navet, og landingssted for all kommunikasjonen du gjør er trafikkdataene en gullgruve. Satt opp riktig kan du se hvor mye salg hver eneste markedskrone genererer!

Nyhetsbrev

Elektroniske nyhetsbrev til eksisterende kunder er det fler som måler til å være den markedskanalen med høyest avkastning per krone investert (ROI). Vi kan hjelpe deg å knytte en utsendelsesmodul til din nettside. Spesielt ved å segmentere på tidligere kjøpshistorikk kan man oppnå meget høy konverteringsrate på email utsendelser.

Kontakt gjerne en av våre eksperter direkte:

kristofer anker Helge Olaussen
Kristofer Anker
Senior Innsiktsrådgiver
Mob: 486 05 980
kristofer.anker@oktan.no
Helge Olaussen
Rådgiver/byråleder
Mob: 410 40 136
helge.olaussen@oktan.no

 

Kommentarer

Kommentarer

Jeg vil ha årsrapport
Be om et møte og få et skreddersydd
tilbud og forslag til din årsrapport.

Kontakt
Børre Thorstensen
Telefon 975 32 960
eller fyll ut skjemaet

Navn*

Firma*

E-post*

Telefon

×