Søkemotoroptimalisering

I dag er bruk av søkemotorer blitt måten vi finner frem på. Vi søker bedrifter, butikker, innhold, tjenester, produkter, underholdning, nyheter, personer og mye mer. Det betyr at det er blitt svært viktig for din bedrift å være synlig for søkemotorene. Vi leverer profesjonelle tjenester innenfor søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å bli sett.

Vi hjelper deg med

  • Sette opp målinger for å lære mer om kundene dine i Google Analytics
  • Optimalisere nettstedet ditt for organiske treff gjennom Google Webmaster tools
  • Innholdsanalyse og konkurrentanalyse. Hvor er de lavthengende fruktene, for å bli mer synlig
  • AdWords annonseadministrasjon, for å effektiv søkemotormarkedsføring

Våre medarbeidere er sertifisert i Googles produkter og vi er en av ytterst få i Norge som har tilgang til Googles Doubleclick program

søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO handler om aktiviteter som gjør deg mer synlig på nett, deriblant hvordan du kommer høyere opp i Google eller andre søkemotorers søkefelt.

Aktivitetene som bidrar til mer synlighet er flere. SEO handler blant annet om hvilket innhold du publiserer på nett, hvilke virkemidler du tar i bruk når du presenterer innholdet og hvilke digitale plattformer du bruker.

SEO tar tid og må være konsekvent og gjennomført med en langsiktig strategi. Det går ikke an å søkemotoroptimalisere én gang, det er tvert i mot en prosess som pågår kontinuerlig.

Les også: Google prioriterer mobilvennlige sider

Søkemotormarkedsføring (SEM)

SEM er betalt markedsføring som blir brukt for å gjøre deg enda mer synlig hos søkemontorene – slik at du når et større antall potensielle kunder.

SEM-aktiviteter kan eksempelvis omfatte betalt plassering, betalt annonsering og betalt inkludering, for å nevne noe.

Les også: Hvordan lage en god hjemmeside?

Vi forstår hva SEO og SEM er og kan guide og rådgi deg i prosessen fram til mer synlighet på nett. Vi bidrar med det du trenger for å komme i gang og tar hånd om alle detaljer.

Det krever tid og kompetanse å bygge opp og opprettholde en god SEO/SEM-kampanje – men resultatene er verdt det!

Les også: Hvordan søkemotoroptimalisere en nettside?

Attain

Attain er et verktøy for søkemotormarkedsføring som lar deg styre både betalte og organiske kampanjer. Attain hjelper deg også å finne og kartlegge hvilket innhold du bør optimalisere. Og ikke minst identifisere hvilket innhold nettstedet ditt mangler. Du kan drifte kampanjene dine ved hjelp av en oppgavebehandler og sette opp skreddersydde rapporter som viser mål og benchmarks som er viktige for bedriften.

Godt innhold er viktig for å overbevise kunder og for å få god synlighet gjennom søkemotorer. Med Attain kan du finne ut hvilket innhold som faktisk fungerer, samt hva som bør gjøres av forbedringer. Attain bruker et score card-system som viser deg hva du bør prioritere, hvilke muligheter du har og hvor komplisert det er å gjennomføre foreslåtte endringer.

Les også:
Attain – suksess med søkemotormarkedsføring
Hvorfor du ikke kan lukke øynene for seo
Lakksko til bryllup. Hvordan søkemotoroptimalisere en nettside
Derfor er SEO avgjørende for din bedrift
Vi du nå tabelltoppen i SEO – gjør som Rosenborg!

Ønsker du å bli kontaktet for å få vite mer om SEO? Klikk her for å sende oss en mail,  så kommer vi raskt tilbake til deg.

Eller kontakt en av våre eksperter direkte:

Martin
Martin Willanger
Senior digitalrådgiver
Mob: 909 72 725
martin.willanger@oktan.no

ceran james
Ceran James
SEO konsulent
Mob: 466 64 766
ceran.james@oktan.no

Kommentarer

Kommentarer