Tjenester

Oktan Oslo er et digitalt reklamebyrå med hovedfokus på tjenester innenfor strategi, idé og konsept, design og identitetsutvikling, innholdsmarkedsføring og kampanjeproduksjon. Vi tror på ideer som treffer alle sanser, påvirker oss følelsesmessig, utløser handling og knytter sterke bånd til brukerne. Derfor er vi hele tiden på jakt etter gode ideer som begeistrer og engasjerer.

Årsrapport

Oktan Oslo har bred erfaring innen konsept, design, innholdsproduksjon og publisering av årsrapporter både på papir og digitalt. Gjennom mange år har vi levert rapporter til alt fra de aller største og tyngste børsnoterte selskapene til mindre virksomheter.

Les mer

Reklame og kommunikasjon

I dagens hurtiggående medieverden er det lett å falle for fristelsen til å delta. Ikke gjør det. Ikke uten en plan. Skal du få maks effekt av dine kommunikasjonstiltak er det avgjørende at du tenker gjennom hva målet er og hvordan du skal oppnå det. Du må utarbeide en strategi. Det er det vi brenner for –  veien til målet, blandet med en god dose idétenkning. Da blir resultatet bedre konsepter, sterkere posisjon, større salg, bedre inntjening mv. du blir happy og vi blir happy. Velkommen til en strategiprat.

Les mer

Design og identitetsutvikling

God grafisk design kan flytte fjell. Vel, kanskje ikke fjell, men det kan flytte et berg av varer gjennom god strategisk pakningsdesign, gi kundene en helt ny handleopplevelse gjennom strategisk servicedesign, gi bedriften et etterlengtet ansiktsløft og ny profil gjennom identitetsdesign. Grafisk design som virkemiddel blir stadig viktigere i kampen om å stå ut. Velkommen til en prat om design og identitetsutvikling.

Les mer

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring skal bygge opp tillit og lojalitet som følge av relasjonsbygging og dialog. Og vi skal bli sett av Google. Velkommen til en prat om innholdsmarkedsføring.

Les mer

Digital markedsføring

Digital markedsføring skiller seg ut fra tradisjonell markedsføring ved høy grad av målbarhet og spissing mot målgrupper. Resultatene er målbare og aktivitetene kan overvåkes og endres fortløpende.

Les mer

Nettsider og digitale virkemidler

Responsive nettsider, landingssider, digitale magasin og kampanjer med digitale virkemidler. Reklame og kommunikasjon i digitale kanaler skal være målrettet, effektivt og kunne endres fortløpende. Få det beste ut av mulighetene for å nå dine kunder og ditt publikum.

Les mer

Bruk av sosiale medier

Hvordan fungerer sosiale medier for bedrifter? Hva finnes av muligheter og hvilke fallgruber skal man passe seg for. Vi hjelper bedrifter med å utarbeide strategier for bruk av sosiale medier samt skreddersy kommunikasjonen og virkemidlene.

Les mer

Søkemotoroptimalisering

I dag er bruk av søkemotorer blitt måten vi finner frem på. Vi søker bedrifter, butikker, innhold, tjenester, produkter, underholdning, nyheter, personer og mye mer. Det betyr at det er blitt svært viktig for din bedrift å være synlig for søkemotorene. Vi leverer profesjonelle tjenester innenfor søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å bli sett.

Les mer
Jeg vil ha årsrapport
Be om et møte og få et skreddersydd
tilbud og forslag til din årsrapport.

Kontakt
Børre Thorstensen
Telefon 975 32 960
eller fyll ut skjemaet

Navn*

Firma*

E-post*

Telefon

×