What's Your Story?

For to år siden lanserte Instagram sitt Historie-konsept, og mange mente at det var en frekk kopi av Snapchat´s Mystory. Nå lanserer begge konkurrentene nye funksjoner for å stille sterkere i konkurransen om annonsebudsjettene. 

Les mer

Google I/O 2018

Googles årlige utviklerkonferanse, Google I/O, gikk av stabelen i forrige uke. I år kunne de ha byttet ut I/O med AI. Nyhetene rundt Artificial Intelligence (kunstig intelligens) sto i kø. 


Google viser at det er her de legger hovedtrykket av forskning og utvikling fremover. Google gjør dette veldig tydelig når de døper om forskning- og utviklingsavdelingen fra Google Research til Google AI.

Vi har med spenning fulgt med på lanseringene og alt vi har kunnet suge til oss av informasjon. Nedenfor går vi gjennom det vi er mest spent på fremover.

Les mer

SEO vs SEM - Hva er forskjellen?

Dette er et spørsmål vi ofte får fra våre kunder når de skal i gang med å bygge en digital kommunikasjonsplatform. 

Les mer

Nye medievaner og generasjonsforskjeller

Vi er alle barn av vår tid. Våre holdninger, verdier og preferanser gjenspeiler den kulturen vi er oppdratt i.

Les mer

Michelin guiden - Det perfekte eksemplet på content marketing

Alle er opptatt av innhold, men ofte savner vi klare tanker og gode idéer om hva man faktisk skal si, og hvordan det er best å si det. Her er historien om to smarte brødre som økte etterspørselen etter bildekk på en overraskende måte helt tilbake i år 1900.

Les mer

Short & Sweet – effektiv bruk av film og animasjon

En gullfisk kan konsentrere seg i ni sekunder, mens Microsoft har forsket seg fram til at konsentrasjonsevnen hos mennesket har falt til gjennomsnittlig åtte sekunder i 2017. I år 2000 konsentrerte vi oss i hele 12 sekunder, så noe har skjedd. Gullfiskene holder ut lenger enn vi gjør.

Les mer

God kommunikasjon – like gammelt som mennesket

Helt siden menneskeapen reiste seg opp på to ben har vi hatt behov for å uttrykke oss. I all hovedsak har vi gjort det på samme måte helt siden den gang; med verbal- og nonverbal kommunikasjon. På mange måter kan man si at det å kunne kommunisere godt er en av de viktigste og mest grunnleggende menneskelige egenskapene, utviklet gjennom tusenvis av år. Hvorfor er det da så vanskelig å mestre?

Les mer

Visuell identitet - hvorfor bry seg?

En visuell identitet rommer alt en bedrift står for og vil formidle til kundene sine. Da spiller også papiret en viktig rolle.

Les mer

Hva er featured snippets?

Featured snippets kan oversettes til anbefalte utdrag, eller utvalgte utdrag. Formålet med anbefalte utdrag i Googles søkeresultat er å raskt og presist besvare søkerens spørsmål eller problemstilling.

Les mer

GDPR - nytt EU regelverk

General Data Protection Regulation (GDPR) trer i kraft i mai 2018 og er tidenes mest omfattende regelverk for behandling av personopplysninger.

Les mer

Hvordan skape et godt samarbeidsklima?

Som tegn på vårt gode samarbeidsklima, kom det for en tid tilbake, en pakke til oss fra Tele2.

Les mer

En dag med bestevennen

Helen har vært på besøk igjen i forbindelse med “Gi av deg selv”-dagen. Denne gangen har Helen skrevet om hvordan en dag arter seg for en tenåring og bestevennen hennes.

Les mer

Forkortelser i digital markedsføring

I digital markedsføring er det et hav av forkortelser. I vår hverdag har vi med disse forkortelsene å gjøre hele tiden. Det kommer stadig nye og noen blir gamle så oversikten under skal vi forsøke å holde oppdatert. Noen du savner? Ta kontakt så legger vi dem til.

Les mer

Emosjonell intelligens for å skape ny kunnskap

Hvordan bruke emosjonell intelligens for å skape ny kunnskap? Konkurransen i samfunnet er blitt hardere. Digitaliseringen og endringstakten er raskere enn noen gang.

Les mer

Årsrapporten - vårens vakreste eventyr

Nå er tiden kommet for å sette i gang arbeidet med å planlegge arbeidet med et av årets viktige kommunikasjonskanaler - årsrapporten. Ikke tenk at dette er årets pliktløp, men årets mulighet til å gjøre en revisjon av egen kommunikasjon. Rapporten er en investering i intern tid og innkjøpte tjenester og vi kan bistå dere med å få mest mulig ut av investeringen.

Les mer

Stemmesøk vil eksplodere

“I dag vil jeg spise sushi til lunsj, hvor har de best utvalg og pris?”

Les mer

Bank og finans i endring, fra tastatur til stemmebruk

Mange ønsker banktjenester levert av Silicon Valley. Hva skjer med UX når input går fra tastatur til stemme?

Les mer

Googles algoritmer, dronepost, Neon nettleser og mer

Et tilbakeblikk på Googles algoritmer og hva som kommer, post levert med drone i Frankrike, ny nettleser fra Opera og mer om ting i tiden.

Les mer

Nytt om ArtificiaI Intelligence, SEO-trender og mer

Her følger litt nytt om Artificial Intelligence som ventes å bli stort i år, SEO-trender for 2017, Amazon som etablerer fysiske butikker og mer som kan være greit å få med seg.

Les mer

Beste apps 2016, Kahoot og HTTPS med mer

En liste over de 50 mest populære appsene i 2016, Kahoot tar store steg innen læringsteknologi og Google Chrome legger større vekt på HTTPS.

Les mer

mCASH, content marketing, gruppevideo i Messenger

mCASH har lansert betaling direkte i apper, vår rådgiver har skrevet om content marketing og det har blitt mulig med gruppevideosamtale i Messenger. Les mer om dette og mere til..

Les mer

Content Marketing - merkevarens kommunikasjonskapital

Det finnes ingen snarvei til vellykket Content Marketing. En tydelig strategi og målrettet, hardt arbeid med prøving og feiling gir deg innsikten som kan sikre deg en sterk merkevare-posisjon og lønnsom vekst. Riktig måling gjør at du vet hva som fungerer, hva som kan kuttes og hva som må forbedres. Har du ikke kompetanse, vilje, kondis og ressurser? Be om hjelp. Det kan lønne seg.

Les mer

Amazon Prime for Norge, nytt i AdWords med mer

Amazon har gitt oss både lokale og internasjonale nyheter denne uken. Her på berget har Amazon Prime blitt lansert. Prime har eksistert en stund i det store utland, men er altså nå også tiljgengelig for oss i Norge.

Les mer

Den kjedelige reklameoppskriften

I dag har jeg jobbet en dag hos Oktan i forbindelse med "Gi av deg selv"-dagen arrangert av Foreningen Norge-Sierra Leone. Pengene jeg har tjent går til foreningen. Helen Anker (16).

Les mer

Pass På Plassen!

Hvilken plass? Plassen din i Googles søkeresultat. For de fleste er det viktig å være godt synlig hos Google. Å dukke opp når en potensiell kunde aktivt leter etter produktet og/eller tjenesten din er uten tvil fornuftig.

Les mer

Forfølgende Frukt

Det var overskriften sin det! Her må det forklaring til. Som markedsførere er vi alltid på jakt etter frukt som henger lavt.

Les mer

UX som beveger

En gang i et land langt borte, for lenge lenge siden – forsto jeg at jeg gladelig kunne bruke resten av livet på å jobbe i krysningspunktet mellom grafisk design og animasjon.  Med andre ord: Jeg begynte å jobbe med motion-design.

Les mer

Blendet av tall

I digital markedsføring handler det mye om tall. Vi tallfester visninger, klikk, likes, delinger osv. Det er lett å la seg blende av store tall.

Les mer

Et øyeblikk!

En rekke små øyeblikk utgør den nye kundereisen. Hvordan kan du være tilgjengelig og nyttig i de øyeblikkene som teller for deg og dine tjenester og produkter?

Les mer

Vil du nå tabelltoppen i SEO? Gjør som Rosenborg!

For å oppnå beste SEO-resultat for bedriften din, se på hvordan de beste fotballag jobber seg til topps i eliteserien.

Les mer

Derfor er SEO avgjørende for din bedrift

Over 90 prosent av internett-opplevelsene starter med et nettsøk. Derfor er det avgjørende å være synlig i søkemotorene for kunder som er ute etter dine produkter og tjenester.

Les mer

Botsene kommer!

Har du hørt om bots? Da jeg som gutt på 80-tallet ønsket meg en datamaskin, tenkte jeg den skulle være en det gikk an å snakke med. Da Commodore 64 endelig kom i hus ble det jo ikke helt slik. I den siste tiden har mulighetene kommet og botsene ligger an til å sette sitt preg på 2016.

Les mer

Connecting the dots*

Hans Roslings fremstillinger av helseutvikling i den tredje verden forbløffer alle som ser dem. Det står ikke så ille til i verden som man skulle tro, faktisk går det fremover både her og der - ikke minst i Afrika.

Les mer

7 punkter for å få en optimal landingsside

En landingsside bruker du når du er ute etter å få den som besøker siden din til å foreta en bestemt handling. Denne handlingen kaller vi en konvertering og kan være et utfylt skjema, et kjøp eller et steg videre i en kjøpsprosess.

Les mer

Bruk nok, men ikke for mye på Facebook-markedsføring

Benytter du Facebook i din markedsføring? Sett deg inn i alle funksjonene før du bruker mer enn nødvendig.

Les mer

Med hjerte for kommunikasjon

Hun startet som klesdesigner og drømmer om hvite vidder. Senior kommunikasjonsrådgiver Siv Thorud brenner for nye utfordringer.

Les mer

Blir du funnet?

E-handelen øker og over halvparten av alle salg skjer etter at kundene har gjennomført undersøkelser på nettet.

Les mer

Har du hørt om Internet of Things?

Eller tingenes internett på godt norsk?

Les mer

Oktan Oslo og Signatur blir ett

Oktan Oslo styrker staben ved å slå seg sammen med content- og designbyrået Signatur.

Les mer

Kostnadsfri innholdsmarkedsføring? Visst er det mulig!

Ved å utnytte inntektspotensialet i bedriftens og merkevarens egne kanaler kan dine produkter og tjenester innholdsmarkedsføres kostnadsfritt.

Les mer

Markedsføring i et hav av digitale kanaler

Digital markedsføring og sporing blir stadig mer komplisert i en verden hvor måten vi surfer på er i kontinuerlig endring og antall digitale flater stadig vokser.

Les mer

5 nytteverktøy for digital markedsføring

Her er fem gode verktøy som kan effektivisere din digitale markedsføring til bedre resultater.

Les mer

Bli med på fagseminar med Google og Twitter

«Creating a moment» handler om hvordan du skaper en effektiv og langsiktig digital tilstedeværelse. Meld deg på nå!

Les mer

Annonseblokkering - hvem tar regninga?

Hei du!
Du der! Rett foran meg! Ser du meg ikke?

Les mer

Hvorfor du ikke kan lukke øynene for SEO

Tidens mantra er at digital markedsføring virker og tradisjonell markedsføring stagnerer. Det handler om å være tilstede der kundene er og de er online, hele tiden, hele døgnet.

Les mer

Oktan Oslo er sertifisert Google-partner

Som Google-sertifisert byrå, Google-partner, sørger Oktan Oslo for maksimalt utbytte av nettannonseringen din og gjør virksomheten din mer digitalt synlig.

Les mer

Om estetiske uttrykk, Instagram og visuelle løsninger

- Det gjelder å ha øye for detaljene, sier stylist og senior designer Nina Malmberg i Oktan Oslo.

Les mer

Jeg er et offer for programmatic advertising

I går fikk jeg nyhetsbrev for røde pumps. For noen uker siden fikk jeg reklame for stomiposer.

Les mer

Nytt om sosiale medier

Nordmenns bruk av sosiale medier ligger fortsatt på et høyt nivå, viser ferske tall fra Ipsos MMI. Men noen nettsteder skiller seg ut – sjekk hvilke!

Les mer

og VIPPS, så trenger du ikke kontanter lenger

I løpet av de siste ukene har DNB kuppet markedet for vennebetaling (og kanskje etter hvert mobilbetaling) i Norge. 100 000 nedlastinger av VIPPS-appen de første 10 dagene.

Les mer

Møt AD Keno Trolid

Om kunst, kreativitet og kule designstoler. ? God design bringer fram gode følelser, sier han.

Les mer

Hvorfor content marketing?

Poenget er å gi kunden innhold som hun eller han allerede er interessert i. Da holder det ikke å bruke tradisjonell reklame og papirbaserte medier.

Les mer

Skap en god bedriftsblogg

Å blogge kan være blant de mest effektive måtene å innholdsmarkedsføre virksomheten. Vel og merke dersom en følger noen kjøreregler.

Les mer

Møt Anne, vår senior designer

Om høye ambisjoner, tydelig formspråk og hva kanoturer i Nordmarka har å si for god design.

Les mer

Rare sosiale medier du kanskje ikke kjente til?

Sosiale medier er blitt en integrert del av vår hverdag. Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, Google+ og Periscope er eksempler på mye brukte sosiale medier i Norge. De fleste av oss bruker 2-4 sosiale medier og har mer enn nok med det.

Les mer

iBeacon - Er gulroten stor nok?

Jeg er nysgjerrig og skeptisk i forhold til iBeacons og alt snakket om at det er denne dingsen (teknologien) som skal bringe handelens online og offline-verden sammen. På nettet kan alt måles, men i den fysiske butikken er de fleste anonyme.

Les mer

iBeacon - til glede eller besvær?

iBeacon er en trådløs teknologi fra Apple som utvider mulighetene for lokasjonstjenester. Teknologien sørger for at en liten dings, en Beacon, kommuniserer med feks en smarttelefon via bluetooth. Helt enkelt forklart gir iBeacon et varsel til dine apper når du nærmer deg eller forlater en lokasjon hvor det er en Beacon.

Les mer

Om innholdsmarkedsføring og redaktørens rolle

Content marketing er null verdt hvis du mister oversikten og lar humla suse.

Les mer

Googleresultatet prioriterer mobilvennlige nettsider

Den 21. april startet Google utrullingen av en ny rangeringsalgoritme. De fremhever de som tenker på mobile brukere.

Les mer

Bedre kunderelasjoner med brukergenerert innhold

God innholdsmarkedsføring handler ikke bare om å tilby nyttig og verdiøkende innhold. Utnytt også brukergenerert innhold til å styrke kunderelasjonene dine!

Les mer

Periscope - nærmere teleportering kommer du ikke

Det dukker stadig opp nye sosiale medier.  Mange får et kortvarig liv og går over i glemselen, mens andre tar av som  nyttårsraketter. Oppfinnsomheten er stor og iveren etter å prøve nye ting er glødene. Vi tar en titt på Periscope.

Les mer

Snapchat som merkevarebygging

Hvor mange bedrifter følger du på Snapchat? Spørsmålet kom i facebookgruppen Stort og smått om sosiale medier i Norge. Helt ærlig? Null.

Les mer

Skreddersydd innhold som virker

Utnytt egne kanaler til mer synlighet, salg og mersalg gjennom skreddersydd innhold tilpasset dine kunder og målgrupper. Med Oktans nyutviklede innholdspakke viser vi deg hvordan.

Les mer

Oktan med ny designprofil

Et kolon-tegn og en ny fargepalett preger vår nye grafiske identitet.

Les mer

Den store matvarekrigen

Dagligvareleverandørenes Forening (DLF) la denne uken ut en rapport gjenomført av Oslo Economics som omhandler økte matvarepriser og retter skylden for økte matvarepriser mot de store matvarekjedene.

Les mer

TV-reklame feirer snart 75 år

I dag er vi godt vant med reklame på TV og har vel for lengst godtatt at det er en del av "pakka" for å kunne ha mange kanaler å velge i mellom. Selv om det er nesten 75 år siden den første TV-reklamen gikk på lufta er det ikke lenge siden vi ble introdusert for fenomenet TV-reklame i Norge.

Les mer

Riksdekkende lokal annonsering på Facebook

Denne uken vil jeg dele to planlagte facebook-kampanjer med dere. Kundene er i to veldig forskjellige bransjer, men de har det til felles at de begge selger kapitalvarer. Og de har lokal tilstedeværelse i hele Norge.

Les mer

Facebook Relevanspoeng - noe du bør kjenne til?

Facebook har nå lagt til et nytt måleparameter i Annonseadministrasjonen som de kaller "Relevanspoeng".  Facebook relevanspoeng er en verdi som måler kvaliteten på annonsene dine. Dette for å hjelpe deg som annonsør å utforme bedre budskap og bli mer målrettet.  Relevanspoeng vises på en skala fra 1-10 hvor 10 er best.

Les mer

#Hashtag#Bashtag

Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner. Det blåser fra Dauingfjell og Twitter er et hardt og nådeløst sted. Noen vil si et slemt sted, selv velger jeg å sitere den digitale sjuende far i huset, Marshall McLuhan: det er verken ondt eller godt, det bare ER.

Les mer

Performance Marketing - Google og galskap !

Som alltid og spesielt nå i den digitale tidsalder handler det om tre ting i reklame:
Rett budskap - til rett person - til rett tid. Den store forskjellen fra tidligere og til nå er at vi nå virkelig kan treffe blink med konkrete bevis på effekten.

Les mer

Jakten på den magiske ingrediensen

Hva er Willy Wonkas hemmelige ingrediens? Hva er det som skjuler seg i Merchandise 7X, den hemmelige oppskriften som ligger oppbevart i en safe i Coca-Colas hovedkvarter? Hva inneholder en Marlboro-sigarett, egentlig? Og hvorfor er vi så fordømt hekta på sosiale media?

Les mer

Vår organisasjonskultur og våre kjerneverdier

Oktan Oslo er en del av konsernet Media Bergen. I en stor organisasjon er det viktig at vi har et felles verdigrunnlag og at vi jobber sammen for nå målet. Derfor har vi definert noen holdninger som definerer oss som medarbeidere og selskap.

Les mer

Hekta på Pinterest

Ja, jeg er en Pinterest-entusiast, selv om dette er et sosialt medium som i hovedsak brukes av kvinner. Ikke så rart, da dette virkelig er en verden full av inspirasjon om all verdens rare, sære, flotte, skremmende, humoristiske, nyttige og lærerike ting. Jeg forstår ikke helt at gutta ikke har hengt seg på da det er vel så mye interessant for dem som for kvinner der inne.

Les mer

Seminar og konferanseoversikt reklame og markedsføring 2015

Det er det samme som skjer hver gang - plutselig dukker det opp et seminar eller en konferanse vi gjerne skulle ha deltatt på og vi må hive oss rundt for å få ryddet plass i allerede fulle kalendere. I år har vi lovet oss selv at vi skal ha full oversikt og sørge for å melde oss på det mest relevante i tide.

Les mer

Her er alle viktige spådommer og trender 2015

Godt nytt år!
Tiden er igjen kommet for å spå hva som vil være de mest aktuelle spådommer og trender 2015.

Les mer

Happy shopping

O - jul med din glede og barnlige kjøpelyst. Julaften er få timer unna, og butikkene nærmest overfylt av mennesker. Men blir vi lykkeligere av å handle? Og hva bruker vi egentlig pengene på?

Les mer

Derfor ble ikke årets julehandel gjort på nett!

Drøyt 3 av 10 julegaver som nordmenn hittil har handlet i år, er kjøpt på internett - skrev Kampanje 28. november og baserte seg på en undersøkelse utarbeidet av PostNord.

Les mer

Folk ønsker en enkel og "fair" handel!

Handel vil skje der det er mest praktisk, enten det er online eller i fysisk butikk. Tilgjengelighet har alltid vært og vil for alltid være viktig for handel. Da jeg var markedssjef i Rimi Norge på tidlig 90´tallet snakket vi alltid om viktigheten av tilgjengelighet ved etablering av butikker. Det har alltid vært og vil forbli viktig. Tilgjengelighet, tilgjengelighet, tilgjengelighet var de tre viktigste tingene, og så kom pris på en god fjerdeplass.

Les mer

Hvordan lage en webstrategi

"Vår webstrategi er å ikke ha noen strategi!" Sa en tidligere sjef av meg en gang. Han forklarte videre at ting endret seg så fort at det var den beste strategien.

Les mer

Let me put my love into you

Om hva Sissel Gran, helikoptre, enarmede banditter, AC/DC og god gammeldags TLC kan tilføre den digitale hverdagen.

Les mer

Fra tradisjonell reklame til digital markedsføring

Frem til i dag har du hatt god oversikt over hvilke reklamekanaler og virkemidler du har tilgjengelig for å gjøre kundene oppmerksomme på hva du har å tilby. Du har prøvd mange og har en god formening om hva som fungerer til hvilke anledninger. Men nå opplever du plutselig å stå midt i et nytt landskap hvor alt handler om digital markedsføring og sosiale medier. Det dukker opp nye typer byråer som vil snakke med deg og alt er ikke lenger like oversiktlig.

Les mer

Attain - suksess med søkemotormarkedsføring

Flere og flere bedrifter benytter seg av internettmarkedsføring som en del av markedsmiksen og søkemotormarkedsføring er i dag en svært viktig del av dette.

Les mer

Innhold som gjør en forskjell

Med smartphones, laptops og tablets er alle blitt innholdsprodusenter der terskelen for å lage digitalt innhold er lav. Det er bra! Men skal en skape godt innhold for en organisasjon eller en virksomhet - trenges det grundigere grep.

Les mer

Nettsidene - selvbetjening eller firmapresentasjon?

Blir du frustrert når du prøver og finne informasjon på nett uten å lykkes? Det er du nok ikke alene om. Mang en gang har jeg søkt informasjon på bedrifters nettsider uten hell. Dette er informasjon som jeg i dag ville forvente lå enkelt tilgjengelig for meg som kunde, og som jeg ville kunne tilegne meg på et blunk.

Les mer

Er det egentlig noen som klikker på bannerannonser?

Du blir eksponert for tusenvis av annonser hver dag . Finn ut hvordan bannerannonser og betal-pr-klikk annonser fungerer, og hvordan vi måler dem.

Les mer

Fakta om juleshopping

Juleshoppingen er straks over oss igjen, og for mange retailere er dette redningsplanken for å overleve også dette året.

Les mer

Hvorfor engasjere seg på sosiale medier?

Og er du forberedt på hva som forventes av din bedrift?

Les mer

Handelskonferansen 2014 på 1 minutt

Handelskonferansen 2014 - Årets viktigste møteplass for norske retail-ledere gikk av stabelen 23.september. Her er en oppsummering som tar deg ca. 1 minutt.

Les mer

Kommuniser bedre med Universell Utforming

Nye forskrifter for Universell Utforming av IKT kan være et konkurransefortrinn for din virksomhet. Gode brukeropplevelser gir fornøyde kunder, noe som igjen kan generere økt konvertering og lønnsomhet for virksomheter på nett.

Les mer

Bannerannonsen feirer 20 år - hipp hurra!

Hipp hurra for bannerannonsen som feirer 20 år.

Mye har skjedd på disse 20 årene og de digitale annonsemulighetene har vært gjennom en rivende utvikling. Vår fokus er selvsagt på dagens løsninger og fremtidens muligheter, men vi skal allikevel koste på oss et lite tilbakeblikk.

Les mer

Lakksko til bryllup. Hvordan søkemotoroptimalisere en nettside

Jeg sitter her og ser på bryllupsbildene mine som ble tatt 16. august. Dagen gikk over all forventning, og vi ser ikke så verst ut på bildene. Planleggingen og innkjøpene av det vi trengte til bryllupet var til tider ikke like rosenrødt. Det var rett og slett vanskelig å finne butikker å gi pengene mine til.

Les mer

Mer enn salg!

Noen tanker om hvordan jeg ser retail-markedet og muligheter til justering av virkemidler.

I retail er det en “saying”: "Det du ikke selger i dag, får du ikke tatt igjen i morgen". Dermed er mottoet: Selg som pokker i dag! Dette kombinert med ekstrem konkurranse gir for mange retailere en situasjon med SALG hele tiden, hver dag, hele året.

Les mer

Vi er visuelle dyr

70 prosent av sansereseptorene våre sitter i øynene. Et tidels sekund er alt vi trenger for å oppfatte en visuell scene, enten det er et bilde på en utstilling eller vi runder et gatehjørne i en ukjent by. Det tar oss 150 millisekund å oppfatte et symbol, og ytterligere 100 millisekund å tolke det. Ett bilde sier ikke bare mer enn tusen ord, det sier det tusen ganger raskere.

Les mer

Tenke det, ville det, men gjøre det, nei, det skjønner jeg ikke

Henrik Ibsens ofte siterte visdomsord kan også fungere som en treffende beskrivelse på den tidsklemma som mange av oss faktisk opplever på jobben. Intensjonene er ofte gode. Viljen til å få det gjort likeså. Men så var det dette med tiden da, som liksom aldri helt strekker til. Alle møtene som skal gjennomføres, alle aktivitetene som skal planlegges. Alt som kommer opp ad hoc og som må tas tak i og prioriteres, fremfor det man egentlig hadde planlagt å skulle få utført. Så når skal en stakkar da få tid til å faktisk gjøre det?

Les mer

Kommunisér og konverter med digitale bilag

Digitale bilag eller magasin er redaksjonelle og interaktive annonseprodukter som kan generere økt trafikk av nye og eksisterende kunder til din nettside og nettbutikk.

Les mer

Nesten 100 grunner for å klemme mobilen hver dag!

Etter 3 herlige ferieuker i USA sitter jeg på flyet hjem fra New York. Med nesten 7 timers flytur får tankene god tid til å vandre. Godt blandet med flotte opplevelser er jeg også noen erfaringer rikere. En av disse er hvilken rolle mobilen min har hatt på reisen.

Les mer

Interaksjonsdesign (IXD) og brukeropplevelse (UX)

En god brukeropplevelse kan selge mer, og gi deg mer fornøyde kunder. Det kan utgjøre forskjellen mellom programvare som blir brukt og sprer seg, til noe som blir forsøkt én gang, og så lagt vekk. Så, hva er god interaksjonsdesign og hvilke tanker og ideer ligger til grunn når vi skal designe en god brukeropplevelse?

Les mer

Tilbudsavis - 6 suksesskriterier! Del 2/2

Tilbudsavis i merkebygging. Bare ved å kaste et blikk på tilbudsavisen skal jeg forstå at den er fra deg.

Les mer

Tilbudsavis - 6 suksesskriterier! Del1/2

Vi hører ofte spørsmål om hvorvidt det er verdt å investere i tilbudsavis på papir. Mye tyder på at det fremdeles gir god ROMI (Return On Marketing Investments).

Les mer

Content marketing - nettstedet er kjernen!

Den pulserende kjernen i «content marketing» er nettsiden din. Det er her all informasjon fra bedriften til omverdenen er samlet.

Les mer

Handlingsutløsning eller infotavle? Penga eller livet!?

Hands up! Penga eller livet? Kanskje ikke helt relevant, men barndommens minner kommer til overflaten når jeg sitter og skriver.

Les mer

Hvordan lage en god hjemmeside

Hvordan skal man sortere innholdet på nettsiden for best konvertering? Her er noen tips til rekkefølgen.

Les mer

Innholdsmarkedsføring - hype eller mulighet?

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring på godt norsk, er blitt et stadig hetere område for markedsførere.

Les mer

VIL DU VITE MER?

KONTAKT OSS