Vi har utviklet en arbeidsmodell som bygger på den kjente modellen ”The elements of user experience” av Jesse James Garrett og er tilpasset vår arbeidsideologi, prosessbehov og formål.

Illustrasjonsbilde til hjemmesider og digitale virkemidler mønster

Modellen består i utgangspunktet av sju faser hvor vi ved prosjektstart definerer hvilke deler som er riktig for kundens ambisjoner og tilgjengelige ressurser. Modellen fungerer altså som en klossmodell hvor vi kan skreddersy prosessen til hvert prosjekt. Formålet med arbeidsmodellen er å dele prosessen inn i logiske steg som gjennomføres i riktig rekkefølge. Modellen krever at en kvalitetssikrer hvert steg før en kan gå videre til neste. Den gir oss et svært godt utgangpunkt for å konsentrere oss om riktige oppgaver og hensyn på riktige tidspunkt.

Se eksempler på hjemmesider:
Nordisk boligsertifisering  |  Fellestiltakene  |  Stefanus

Utforming nettsider

Vi leverer nettsider og nettløsninger med Netflex eller WordPress publiseringsløsninger. Nettsiden blir skreddersydd til å spre ditt budskap optimalt. For å få til det, gjennomfører vi først et forprosjekt samme med deg. Her setter vi overordnet mål og setter opp nøkkelmåltall. Det gjør deg i stand til hele tiden å se om dine nettsider bidrar på den måten du ønsker.

Design nettsider

Ingen bedrifter er like, og i kommunikasjon tror vi ikke på “one-size-fits-all”. Utseendet og funksjonen på nettsidene designes og skreddersys spesielt for deg.  Du får unike nettsider som du er alene om, og har mulighet til å legge til spesialløsninger og ønsker på en rask og enkel måte. Dersom du har endel av kjøpstrakten din på nettsidene, kan vi hjelpe deg å få bedre konvertering. Designet kodes for hånd i CSS og HTML.

Publiseringssystem (CMS)

Som publiseringssystem bruker vi anerkjente løsninger. Dette sikrer hyppige oppdateringer. Vi leverer oftest på Netflex-plattformen eller WordPress sin løsning, Har du et sterkt ønske om en annen PHP-basert publiseringsløsning kan vi hjelpe deg med det også.

Netflex er en ekstremt sikker og brukervennlig plattform med mange muligheter og fokus på enkelhet i administrasjon og vedlikehold av websiden, samt gode muligheter for vekst og utvidelse. Som bruker har du tilgang til alle stilark, maler og javascript dersom man ønsker dette. Alt kan vedlikeholdes og endres direkte i nettleseren, og man kan i utgangspunktet bruke hvilken som helst slags leverandør for å gjøre tekniske endringer på nettsidene.

Fleksibiliteten og hurtigheten i Netflex og WordPress tiltaler oss. Det gode med open source programvare er at nesten uansett hvilken utfordring man står ovenfor, så er det noen som har stått overfor den samme. Med open source kildekode kan man stå på skuldrene til de som har taklet utfordringene før.

“I strive for two things in design: simplicity and clarity. Great design is born of those two things.”

Lindon Leader

Nettbutikk

Oktan Oslo leverer små og mellomstore nettbutikker på Netflex-plattformen. Vi kan stå for hele leveransen fra innsikt og UX til markedsføring og drift av nettbutikkene. Vi har bred erfaring med integrasjoner og flere typer betalingstjenester.

Analyse av nettstedstrafikk

Vi setter alltid opp Google Analytics, slik at du kan lære hva som driver trafikk til nettsiden din, og hva de er interessert i når de besøker deg. Siden nettstedet ditt er navet, og landingssted for all kommunikasjonen du gjør er trafikkdataene en gullgruve. Satt opp riktig kan du se hvor mye salg hver eneste markedskrone genererer!

Se eksempler på hjemmesider:
Nordisk boligsertifisering  Fellestiltakene  Stefanus

Vil du vite mer om hjemmesider og digitale virkemidler?
Vi kontakter deg gjerne!

7 punkter for å få en optimal landingsside

7 punkter for å få en optimal landingsside

En landingsside bruker du når du er ute etter å få den som besøker siden din til å foreta en bestemt handling. Denne handlingen kaller vi en konvertering og kan være et utfylt skjema, et kjøp eller et steg videre i en kjøpsprosess.

Les mer

Bilde fra fly

Nesten 100 grunner for å klemme mobilen hver dag!

Etter 3 herlige ferieuker i USA sitter jeg på flyet hjem fra New York. Med nesten 7 timers flytur får tankene god tid til å vandre. Godt blandet med flotte opplevelser er jeg også noen erfaringer rikere. En av disse er hvilken rolle mobilen min har hatt på reisen.

Les mer