Oktan Oslo er sertifisert Hubspot partner i Norge. Vi kan levere alle tjenester innenfor inbound marketing og sørger for at dine samlede reklame- og markedsaktiviteter spiller sammen for optimale resultat.

Les vår guide til Inbound marketing

Reklame og inbound marketing?

Hvordan hører reklame og inbound marketing sammen? Reklame handler om å gjøre et varemerke, produkt eller tjeneste kjent for potensielle kunder. Vi benytter forskjellige teknikker og kanaler for å oppnå dette.

Inbound marketing er en digital markedsføringsstrategi som hjelper deg å tiltrekke potensielle kunder, kvalifisere om de er en god match til det du tilbyr for deretter å konverter de til handlende kunder.

Reklame og inbound marketing spiller således på hverandre og vil være den moderne markedsførerens viktigste verktøy for å oppnå vekst.

Vil du slå av en prat om Inbound? Book et møte her.

Våre team vil hjelpe deg i alle faser

I Oktan Oslo har vi alle ressurser in-house og de er tilgjengelige for deg. Våre team består av kunderådgivere, kreatører, digitale markedsførere, CRM-eksperter, designere, innholdsprodusenter, utviklere og rådgivere på SEO.

Og alle er vi sertifisert på Hubspot som er vår prefererte plattform for inbound marketing. Hubspot benytter vi også i vår egen markedsføring og jobber med det hver eneste dag.

Avhengig av hvilke ressurser dere selv besitter vil vi skreddersy team som sammen med dere jobber for å oppnå avtalte mål og kpi’er.

Hvilke resultat kan man forvente?

Med Inbound marketing kan man forvente 100% målbarhet på alle markedstiltak og full kontroll på ROI (Return on Investment). Bedriften vil oppleve at:

  • Kvalifisert trafikk til hjemmesiden eller nettbutikken vil ha en markant økning.
  • Antall leads vil mangedobles.
  • Konverteringsraten av leads til kunder vil øke.
  • Salgs og markedsarbeidet vil bli koordinert og langt mer effektivt.


Klikk her for å booke et uforpliktende møte med oss om Inbound.

Hva kan dere forvente i samarbeidet med Oktan Oslo?

Vi vil jobbe tett med dere fra første dag og sørge for at dere gjennom hele prosessen fra oppstart til implementering og daglig drift hele tiden er trygge på framdrift og gjennomføring.

Dere vil ha full kontroll på kostnadene som baserer seg på faste månedsavtaler.

Sammen med dere vil vi utarbeide strategier og planer, sette opp og tilpasse Hubspot sin programvareplattform, sette opp salgs- og markedsløp og utarbeide innhold tilpasset bedriftens mål og målgrupper.

Og ikke minst – vi vil sørge for at deres inbound strategi er i tråd med bedriftens øvrige reklame og markedsføringsaktiviteter.

Les vår utfyllende ressursside om Inbound marketing

Vil du vite mer om Inbound marketing?

 

Fyll ut skjema og vi kontakter deg for en uforpliktende konsultasjon.

Vi vil gi deg:

  • En vurdering om inbound marketing er rett for din bedrift
  • En anbefaling til tilnærming
  • En synliggjøring av muligheter
  • Et bilde av hva som vil kreves av dere
  • Et eksempel på hvordan vi kan jobbe sammen

 

10 grunner til å velge reklamebyrå som partner på inbound marketing

Den perfekte leverandøren er en partner som kan bistå med det tekniske oppsettet, hjelpe med strategien og få dere raskt i gang med innholdsproduksjon og automasjon.

Les mer

 

Inbound gjør det enklere for meg som selger

«Vi skal tenke på det». «Du hører fra oss om det blir aktuelt». Hørt det før? Eller kanskje du selv har sagt det til en selger? Vel, Inbound marketing sørger for at man slipper akkurat dette.

Les mer