Hvorfor utgir Weber Grill et kundemagasin? Eller Den Norske Turistforening? Eller ...? Fordi vellykkede bedrifter bruker denne push-aktiviteten på en målrettet måte for å bygge tillit og troverdighet, opprettholde relasjoner og til slutt selge mer.

Illustrasjonsbilde til magasin kvinne leser avis

Kundemagasiner jobber både i B2C- og B2B-markedet. Gode kundemagasiner må være så profesjonelt utført at de ikke skiller seg vesentlig fra kjøpetidsskrifter produsert av diverse forlagshus. Husk at magasiner som selges i kiosken er profesjonelt produsert. I redaksjonen jobber journalister, grafikere, redaktører og fotografer hånd i hånd. Så hvis det er denne kvaliteten du er ute etter, ja, da må du jobbe med fagfolk. For eksempel oss.

  • Kundemagasiner, som ligner på kjøpetidsskrifter, skaper troverdighet og tillit blant leserne.
  • Kundemagasiner styrker forholdet mellom kunden og bedriften, parallelt med spredningen av produktinformasjon.

Utgivere av kjøpetidsskrifter produserer magasiner for sine lesere. Vi produserer magasiner for våre kunders kunder. Til dette bruker vi vår solide magasin- og markedserfaring til å løfte kundemagasinet ditt til å bli en publikasjon laget av en profesjonell redaksjon. Hos oss får du redaktør, journalister, grafikere og fotografer som mestrer kunsten historiefortelling.

For å lage et godt kundemagasin trenger man nemlig bare to ting. For det første en solid redaksjon og for det andre noe å fortelle. På det første punktet har du oss. Og punkt nummer to? Alle bedrifter har mye å fortelle. Det kan bare være veldig vanskelig å finne historiene. Også her har du oss.

“Enten må du skrive om noe som er verdt å lese,
eller gjøre noe som er verdt å skrive om.”

Benjamin Franklin
Oppfinner

Vil du vite mer om magasin?
Vi kontakter deg gjerne!

Visuell identitet - hvorfor bry seg?

22.02.2018

En visuell identitet rommer alt en bedrift står for og vil formidle til kundene sine. Da spiller også papiret en viktig rolle.

Les mer

Hva er featured snippets?

19.02.2018

Featured snippets kan oversettes til anbefalte utdrag, eller utvalgte utdrag. Formålet med anbefalte utdrag i Googles søkeresultat er å raskt og presist besvare søkerens spørsmål eller problemstilling. Googles algoritme trekker ut svaret fra en nettside og inkluderer sidenes tittel og URL. Utdraget presenteres i en tydelig merket boks på søkeresultatsiden. Dersom du ønsker mer organisk trafikk til nettstedet ditt i 2018 bør du sette deg inn i hva featured snippets er og hvorfor de blir stadig mer viktig å forholde seg til.

Les mer