Ordet kommer fra tysk og fransk illustration som igjen stammer fra det latinske illustratio eller illustrare, det vil si «opplyse». Gode illustrasjoner får det til å lyse opp i folkets hoder.

Illustrasjonsbilde til illustrasjon forskjellige nøkler

Vi leverer et bredt utvalg illustrasjoner til våre kunder. I alt fra årsrapporter til nettsider – illustrasjoner får det tekstlige innholdet bedre frem. Vi samarbeider gjerne med fremragende illustratører som kan løfte årsrapporten eller magasinet til nye høyder. I tillegg har vi dyktige illustratører blant våre egne designere. 

En spennende krysning mellom illustrasjon og grafisk design er infografikk. Å lage god infografikk handler om å fortelle en historie ved hjelp av tegninger, tekst og grafisk design. Skal vi fortelle en god historie må vi tenke på dramaturgi, rytme og overganger. Et kinderegg av en utfordring!

Infografikk er best når den er interaktiv, det vil si at vi også må tenke UX og bruk av ny, spennende teknologi. Men alt begynner med en nykvesset blyant, blankt papir og nysgjerrige hoder. 

Digital historiefortelling med infografikk er både visuell og tankevekkende – den skal snakke både til hodet og hjertet. 

– Disse historiene genererer mellom tre til fem ganger lengre engasjement enn ordinære nettartikler, og folk elsker dem.

Christian Kromann, redaktør i Danmarks Radio.

Vil du vite mer om illustrasjon?
Vi kontakter deg gjerne!

Skippern

UX som beveger

En gang i et land langt borte, for lenge lenge siden – forsto jeg at jeg gladelig kunne bruke resten av livet på å jobbe i krysningspunktet mellom grafisk design og animasjon.  Med andre ord: Jeg begynte å jobbe med motion-design.

Les mer

Connecting the dots

Connecting the dots*

Hans Roslings fremstillinger av helseutvikling i den tredje verden forbløffer alle som ser dem. Det står ikke så ille til i verden som man skulle tro, faktisk går det fremover både her og der - ikke minst i Afrika.

Les mer