Vi befinner oss i et fantastisk landskap mellom forretning og kreativitet. Der fantasi og idéer møter analyse og strategi. Her søker vi de rette menneskene som kan utgjøre en forskjell. Er du en av dem vi søker?

Nysgjerrighet er viktig
 

Vi må alltid presse på for å være nyskapende og være i utvikling. For nysgjerrighet er viktig. Lære nye ting, forstå nye sammenhenger, finne bedre måter å gjøre noe på og finne ut hva som er over neste bakketopp.

De rette menneskene lager de de rette strategiene

Vi bruker mer tid på å finne de rette menneskene enn å lage kompliserte strategiplaner. Fordi vi er sikker på at de rette menneskene vil lage de rette strategiene.

Magi og følelser

Vi skal skape magi og vi skal jobbe med følelser. Å utvikle fremragende kreativ kommunikasjon krever intuitiv tenkning. Vi verdsetter derfor intuitiv tenkning. Det å føle hva som vil fungere og hva som ikke vil fungere. Det å føle hva som er riktig vei å gå og hva som ikke er det. Dette kommer selvsagt ikke i konflikt med den innsikt og disiplin som er nødvendig for å lage fremragende kommunikasjon. 

Kundene står i en særstilling

Kundene står i en særstilling i hverdagen vår. Vi ønsker å jobbe sammen med kundene på en måte som gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner over tid. Vi setter fokus på kundenes behov og utfordringer. Og vi skal være modige nok til å utfordre dem når vi mener det er nødvendig. Hele tiden med et brennende ønske om å gjøre en så god jobb for kundene som mulig. 

Hos oss får du

  • Fantastiske kontorlokaler i hjertet av Oslo
  • Kanskje Oslos beste bedriftskantine
  • Høy grad av frihet og styring av egen arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mange muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Et sosialt og trivelig miljø
  • Jobbe i tverrfaglige team

Åpen søknad

Send en åpen søknad i skjemaet nedenfor så kontakter vi deg når nye stillinger utlyses. Vi liker å holde kontakten med flinke folk!